Goed nieuws voor Eden Hazard: eindelijk negatief op corona en weer op trainingsveld bij Real Madrid
Foto: Photo News

Eden Hazard heeft negatief getest op corona en traint straks weer mee bij Real Madrid. De 29-jarige Rode Duivel zat twaalf dagen in quarantaine na een positieve test en miste zo de interlands met de Rode Duivels.

LEES OOK. Exact 12 jaar geleden leerden we Eden Hazard kennen: opmerkelijk debuut bij Rode Duivels (in even opmerkelijk elftal)

Hij was net terug uit blessure en leek weer op weg naar de goede vorm toen Eden Hazard te horen kreeg dat hij besmet was met het coronavirus. Twaalf dagen geleden, op 7 november om precies te zijn, liet Real Madrid dat weten. Hazard had wel geen symptomen, maar moest logischerwijs afzeggen voor de drie interlands met de Rode Duivels, tegen Zwitserland , Engeland en Denemarken.

Real liet vandaag weten dat een nieuwe test negatief is, zodat de sterspeler opnieuw kan aansluiten op training. Ook de Braziliaanse verdediger Eder Militao is weer beschikbaar na een negatieve test.

Aanvoerder Sergio Ramos tiental dagen out

Real Madrid moet het wel een tiental dagen zonder verdediger Sergio Ramos stellen. “De Koninklijke” bevestigde donderdag dat zijn aanvoerder een hamstringblessure opliep in de interland die Spanje met 6-0 won tegen Duitsland. Ramos mist competitiewedstrijden tegen Villarreal en Alaves én het Champions League-duel met Inter Milaan.