Het moment dat Joe Biden hoorde dat hij president wordt
Foto: rr

Naomi Biden, de oudste kleindochter van Joe Biden, heeft op Twitter een foto gedeeld van hoe de familie de ‘president-elect’ feliciteerde.

De kleinkinderen van Biden volgden op televisie hoe de Amerikaanse media hun grootvader uitriepen tot winnaar van de presidentsverkiezingen. Joe Biden en zijn vrouw zelf waren in de tuin toen in hun huis applaus uitbrak, meldt NBC.

Bidens kleindochter Naomi tweette een foto van het moment dat ze hun 77-jarige grootvader feliciteren met een familieknuffel. Bij de foto zette ze enkel de datum van de overwinning. 7 november 2020.

Daarna retweette ze ook de boodschap van Jill Biden over de verkiezingsoverwinning. Ze zei dat haar man een president van ‘al onze families’ zou zijn.

Naomi is de dochter van Hunter Biden en is vernoemd naar Hunters zus, Naomi Christina, die in 1971 omkwam bij een auto-ongeluk met haar moeder.

Eerder gingen al de beelden rond van Kamala Harris, die de eerste vrouwelijke vicepresident wordt, die met Joe Biden belt na hun verkiezingsoverwinning.