Anne Cornut is @mamavanvijf op Instagram en in het echt. Met vijf kinderen in huis is voor haar elke manier om tijd te winnen meegenomen.

Anne Cornut blogt al meer dan tien jaar over haar leven als mama van vijf kinderen – de laatste tijd vooral op Instagram als @mamavanvijf. Daarnaast geeft ze ook een online magazine uit. "Intussen zijn de kinderen al wat groter, dus de echt zware jaren liggen achter de rug. Maar naarmate ze ouder worden, komen er natuurlijk andere uitdagingen", lacht Anne.

Op haar blog heeft Anne het heel vaak over praktische onderwerpen: hoe krijg je alles gedaan in een dag die maar 24 uren telt, en hoe hou je voldoende tijd over om echt waardevolle dingen met je kinderen te doen? Ze was dan ook erg benieuwd om de nieuwe floor cleaner FC7 Cordless uit te proberen: een toestel dat de vloer schoonmaakt met water en het vuile water meteen opzuigt, zodat de vloer bijna meteen droog is.

"Het grote verschil is dat de drempel om te kuisen veel lager wordt. Zo'n floor cleaner is makkelijker te gebruiken dan een emmer en dweil. Er is geen voorbereiding nodig en het gaat sneller, en zo bespaar je veel tijd. Bovendien vinden de kinderen het supercool – ik heb voor het eerst mijn zoon zo ver gekregen dat hij de keuken wil kuisen", lacht Anne. "Dweilen was echt een karwei die we maar één keer per week deden. Nu grijpen mijn kinderen zelf naar de floor cleaner als er iets vuil is, en kuisen we vaker met nat."

Schakel over op de moderne manier van schoonmaken.
Ontdek hier de nieuwe Floor Cleaners van Kärcher »