Goed nieuws voor Club Brugge voor Champions League-match tegen Lazio: Mignolet, Kossounou en Krmencik testen negatief
Foto: Photo News

Goed nieuws voor Club Brugge voor de Champions League-match tegen Lazio. Simon Mignolet, Odilon Kossounou en Michael Krmencik, die een week geleden positief testten op corona, hebben nu negatief getest. Zondagochtend stonden ze alweer op het trainingsveld, waardoor ze in aanmerking komen om te spelen woensdag tegen Lazio.

“Deze ochtend kreeg Club de resultaten van de nieuwe covid19-testen van Simon Mignolet, Odillon Kossounou en Michael Krmencik. Het drietal werd gisteren getest volgens het JPL-protocol. Alle testen bleken negatief te zijn, waardoor de drie spelers deze ochtend al opnieuw kunnen meetrainen”, laat Club weten. “Maandagochtend worden ze samen met de volledige Club-delegatie opnieuw getest volgens het UEFA-protocol. Alle spelers die komende maandag negatief testen, zijn selecteerbaar voor de Champions Leaguewedstrijd tegen SS Lazio.”

Het Brugse trio miste door corona de Champions Leaguewedstrijd op het veld van Zenit, die Club met 1-2 won, en de competitiematch bij OHL (2-1 verlies). Woensdag (28 oktober) speelt Club gastheer voor Lazio.