Gerucht bevestigd: Angèle en Dua Lipa werken samen
Foto: rr

Het gerucht deed al even de ronde, maar nu hebben beide zangeressen het nieuws bevestigd. Angèle (25) gaat officieel samenwerken met de Brits-Kosovaarse superster Dua Lipa (24), dat kondigden ze aan op sociale media.

‘I think quelque chose is coming bientôt with Dua Lipa’, schrijft Angèle op Instagram. Fans van de Brusselse zijn alvast in de wolken, want de foto kreeg al een half miljoen likes. Bij het bericht op Dua Lipa’s profiel lopen die cijfers op tot 1,5 miljoen.

De geruchtenmolen sloeg aan het draaien toen Angèle naast Dua Lipa werd gespot tijdens de opnames van een nieuwe videoclip in Londen. Wat de samenwerking precies inhoudt, is nog niet helemaal duidelijk. Wat wel zeker is, is dat Dua Lipa op 6 november haar meest recente album Future nostalgia uitbrengt op de Franse markt. De plaat werd eind maart daarbuiten al gelanceerd, met groot succes online en op streamingplatformen. Met de hulp van Angèle, die in Parijs woont en enorm populair is bij onze zuiderburen, moet de plaat opnieuw potten breken.