Bookmakers zetten Remco Evenepoel nu al bij de favorieten voor eindzege in Tour de France 2021
Foto: Photo News

Tadej Pogacar, Primoz Roglic en Remco Evenepoel. Ziedaar de drie renners die volgens gokmaatschappijen Betway en Bwin de meeste kans maken om de Tour te winnen. Onze jonge landgenoot wordt zo hoger gequoteerd dan gereputeerde ex-winnaars als Egan Bernal, Geraint Thomas en Chris Froome.

Geld inzetten op de eindwinnaar van de Tour de France 2021 kan je online nu al. Zowat alle grote gokkantoren geven daarbij Remco Evenepoel al op als één van de topfavorieten, ook al heeft de 20-jarige junior van Deceuninck-Quick Step sinds zijn val in de Ronde van Lombardije midden augustus geen wedstrijd meer gereden.

Bookmakers zetten Remco Evenepoel nu al bij de favorieten voor eindzege in Tour de France 2021

Unibet zet Evenepoel na Tadej Pogacar, Primoz Roglic en Egan Bernal als grootste kanshebber om de eindwinnaar te worden - als hij wint, krijg je je inzet acht keer terug. Betway en Bwin schatten Evenepoel zelfs hoger in dan Bernal, toch de Tourwinnaar van 2019.

Nochtans is het nog helemaal niet zeker of Evenepoel wel de Tour zal rijden. De ex-jeugdspeler van Anderlecht liet eerder al verstaan dat hij de combinatie met de Olympische Spelen onmogelijk vindt.