Pro League bevestigt uitstel voor Charleroi-Waasland-Beveren, ook Cercle-Moeskroen en Eupen-KV Mechelen kunnen nu niet doorgaan
Foto: Photo News

Drie matchen in 1A zullen komend weekend niet kunnen doorgaan door corona. De Pro League bevestigde inmiddels al dat de partij tussen Charleroi en Waasland-Beveren uitgesteld wordt, en onze redactie vernam inmiddels uit goede bron dat ook Cercle Brugge-Moeskroen en Eupen-KV Mechelen zullen worden uitgesteld.

LEES OOK. KV Mechelen telt plots elf spelers met corona, match tegen Eupen wordt uitgesteld

LEES OOK. Moeskroen zit nog eens met vier extra besmette spelers, match tegen Cercle Brugge uitgesteld

Aanleiding zijn de coronabesmettingen bij Waasland-Beveren, Moeskroen en KV Mechelen. De Waaslanders zitten met 17 besmettingen, Moeskroen met 16 stuks en KV Mechelen met elf gevallen.

“De wedstrijd Sporting Charleroi - Waasland-Beveren van komende zondag 25 oktober uit de Jupiler Pro League is door de kalendermanager uitgesteld. Dit gebeurde na een aanvraag van Waasland-Beveren nadat meer dan 7 A-kernspelers positief testten op Covid-19”, bevestigde de Pro League alvast. “Conform het Covid-19 Protocol en het Bondsreglement diende de club een aanvraag in, waarna de kalendermanager besloot de wedstrijd uit te stellen. De nieuwe datum wordt later gecommuniceerd.”