Rihanna strikt Paris Hilton en Demi Moore voor defilé in lingerie
Actrice Demi Moore zal deel uitmaken van Rihanna’s show. Foto: Photo News

De Amerikaanse zangeres Rihanna zal net zoals vorig jaar haar nieuwe lingeriecollectie eerst voorstellen aan de kijkers van Amazon Prime. En daarvoor rekent ze opnieuw op heel wat bekende gezichten.

De jaarlijkse televisieshow van het Amerikaanse lingerielabel Victoria’s Secret werd vorig jaar definitief begraven, maar zangeres Rihanna was er als de pinken bij om een waardige opvolger te voorzien. De modeshow die ze op poten zetten voor haar lingerielabel Savage X Fenty, en die werd geopend met een dansoptreden van Rihanna zelf, werd uitgezonden door streamingdienst Amazon Prime.

En dat was blijkbaar een succes, want ook dit jaar slaan Rihanna en Amazon Prime de handen in elkaar. Het defilé –- dat eerder al plaatsvond – wordt op 2 oktober uitgezonden. Ook dit keer wist Rihanna heel wat van haar bekende vrienden aan boord te halen om het spektakel meer kleur te geven. Zo zullen onder meer Travis Scott, Bad Bunny, Miguel, Mustard en Rosalia optreden. Grote namen zoals Bella Hadid, Big Sean, Cara Delevingne, Lizzo, Demi Moore, Paris Hilton en Willow Smith zullen dan weer op de catwalk te zien zijn.