Beyoncé draagt Antwerpse oorbellen: ‘Ze zitten nog altijd in de bubbelfolie waarin ik ze terugkreeg’
Beyoncé, met oorbellen van het Belgische Live-To-Express. Foto: rr

In Black is king draagt Beyoncé opnieuw een resem opvallende outfits van voornamelijk zwarte ontwerpers. Een van haar accessoires komen uit een Antwerpse webshop. ‘Ik ga die juwelen een heel speciaal plekje geven.’

‘Een mail van een stiliste van Beyoncé? Ik geloofde er niks van.’ Nadine Veldman - die in 2016 Live-To-Express lanceerde, waar ze nooit verkochte juwelencollecties uit de jaren zestig tot negentig aanbiedt - stuurde ze toch maar op, de oorbellen van 25 euro uit haar collectie. Om vrijdag ‘het toppunt van geluk’ te beleven: in ‘Already’, een van de clips van het album Black is king, bungelen de Pearlii Drops effectief aan de oren van de Amerikaanse superster.

‘Ik kan niet omschrijven wat er door me heen ging, want ik ben al fan van Beyoncé van toen ze nog bij Destiny’s Child zat. Het was zo emotioneel dat ik stond te huilen’, trilt Veldman nog na.

Zoals het hoort, kreeg ze de oorbellen ook netjes terugbezorgd. ‘Maar ik raak ze niet aan! Ze zitten nog altijd in de bubbelfolie waarin ik ze terugkreeg. Ik ga die juwelen een heel speciaal plekje geven.’

Als een bekend persoon een bepaald kledingstuk of accessoire draagt, stijgt de vraag ernaar meteen. Toen prinses Elisabeth eerder dit jaar een Belgische legging droeg voor een fotoshoot, verdubbelde de verkoop prompt. En dat heeft ook Veldman intussen mogen merken, want de oorbellen - die beschikbaar waren in vier verschillende kleuren - zijn intussen allemaal uitverkocht.