STVV neemt afscheid van coach Milos Kostic, Kevin Muscat neemt allicht over
Foto: Isosport

STVV en de Sloveense coach Milos Kostic nemen afscheid van elkaar. Dat heeft de Truiense voetbalclub dinsdag gemeld. Kostic werd begin dit jaar T1 van de Kanaries. Hij nam de fakkel over van Nicky Hayen die op dat moment interim-coach was. Onder leiding van Kostic wonnen de Kanaries drie wedstrijden, speelde het één keer gelijk en verloor het vier keer.

Normaal gezien neemt de Australiër Kevin Muscat het over. Hij werd in december al aangetrokken, maar omdat zijn diploma volgens de UEFA niet gold om hoofdtrainer te worden, werd Muscat sportief adviseur. Inmiddels blijkt zijn diploma wel bruikbaar om trainer te worden.

Milos Kostic bezorgde STVV op de clubwebsite nog een laatste woord van dank. “Het was een eer om deze geweldige club met haar geweldige supporters te mogen coachen. Ik voelde een enorme appreciatie vanaf dag één. Er ontstond meteen een goede band met de spelers, de medewerkers en de supporters. Een band die ik zal koesteren. Bedankt STVV, jullie waren geweldig. Hopelijk tot snel.”