Met vier kinderen thuis is het niet altijd gemakkelijk om je huis schoon te houden. Gelukkig vond Instagrammer Liesbeth een tijdbesparende oplossing.

Liesbeth werkte als verpleegster en is sinds 7 jaar een moeder die thuis blijft. De meeste van haar dagen zijn gevuld met zorgen voor haar vier kinderen. "Ze verbruiken het grootste deel van mijn tijd, vooral nu in corona-dagen, maar ik zou het niet anders willen", zegt Liesbeth. Op haar instagram-feed toont ze de hoogtepunten van hun dagelijkse leven. "Ik kies ervoor om de gelukkige momenten te laten zien, kleine ingelijste stukjes die vreugde veroorzaken. Ik schuw foto's uit het echte leven niet, maar ik laat ze alleen zien als ik denk dat ze een glimlach op de gezichten van anderen kunnen toveren."

Dweilen en opzuigen in één
Over kinderen met modderschoenen, de vuile poten van de hond, of de sauslepel die op de grond valt net voordat je gasten verwacht, maakt Liesbeth maakt zich geen zorgen meer sinds ze de Kärcher Floor Cleaner ontdekte. Met dat toestel kan je dweilen en tegelijk het vuil opzuigen, met veel minder inspanning en in de helft van de tijd.

Een Floor Cleaner verwijdert alle soorten vuil - droog, nat, olieachtig en meer - heel snel. De ronddraaiende rolborstels worden continu voorzien van schoon water, en reinigen de vloer heel grondig. De opzuigfunctie zorgt ervoor dat het vuile water direct wordt verwijderd zodat er geen sporen achterblijven. Met deze techniek is het niet meer nodig om altijd eerst te stofzuigen voor je de vloer met nat schoonmaakt. Daardoor is je vloer in de helft van de tijd schoon.
Bovendien bespaart het apparaat 85% water in vergelijking met traditionele reinigingsmethoden, en reinigt het tot 20% schoner. Je begrijpt waarom Liesbeth overtuigd werd. "De Floor Cleaner doet werkelijk al het werk voor mij", zegt ze. Zo heeft zij meer tijd voor haar gezin en de dingen die ze leuk vindt.

Doe de test
Welke Floor Cleaner past bij jou? Test het hier >>
En geniet bij aankoop van een gratis accurolveger.

Stap het nieuwe tijdperk van schoonmaken binnen.
Ontdek meer voordelen van de Kärcher Floor Cleaner >>