Waarom je niet meer moet schoonmaken zoals je grootmoeder
Foto: Kärcher
Als het gaat over schoonmaken, was het vroeger niet beter. Als je nog steeds schoonmaakt zoals in je grootmoeders tijd, is het hoog tijd voor verandering.

Geen emmer en dweil meer
Schoonmaken zoals vroeger is zwaar werk:  een emmer van 10 liter laten vollopen, deze door je hele woning ronddragen, een dweil natmaken en uitwringen, halverwege water vervangen omdat het te vuil geworden is, en dat elke keer opnieuw. Dat kan beter.
Met een innovatie als de Kärcher Floor Cleaner wordt het reinigen van harde vloeren ongelooflijk eenvoudig. Het apparaat combineert zowel afzuiging als reiniging met water. Het verwijdert alle soorten vuil - droog, nat, olieachtig, enz. - zonder uitzondering. Om vlekken grondig te verwijderen, worden de microvezelrollen continu voorzien van schoon water. De vacuümfunctie zorgt er op zijn beurt voor dat het vuile water direct wordt verwijderd, zonder sporen achter te laten. Met deze techniek is het niet meer nodig om eerst te stofzuigen vooraleer je met water schoonmaakt. Daardoor is je vloer op de helft van de tijd weer pico bello.

Een perfect resultaat met 85% minder water
De effectiviteit van deze combinatie van afzuiging en reiniging maakt het verschil. Hoe vaak heb je na een dweilbeurt niet gemerkt dat er nog strepen op je tegels te zien zijn? Met een Floor Cleaner is het eindresultaat steeds perfect, en dat in veel minder tijd. Doordat het vuile water continu wordt opgezogen, garandeert de Floor Cleaner na slechts 2 minuten een droge vloer. En goed nieuws voor wie begaan is met het milieu: dit apparaat bespaart 85% water in vergelijking met traditionele reinigingsmethoden.

Overal schoon
Dankzij de microvezelrollen maakt een Floor Cleaner je vloer overal tot 20% schoner, ook in de hoeken. Met zijn draadloze technologie kan de Kärcher-vloerreiniger overal geraken, en met zijn reinigingskop kan hij alle contouren van de kamers volgen. Bovendien is het niet nodig om de rest van het gezin te verbannen tijdens het schoonmaken, of het nu gaat om een stenen, houten, synthetische of tegelvloer. Omdat het apparaat eenvoudig in gebruik is en het schoonmaken veel sneller gaat, kan je in alle vrijheid echt schoonmaken wanneer jij het wil.

Doe de test
Welke Floor Cleaner past bij jou? Test het hier >>
En geniet bij aankoop van een gratis accurolveger.

Stap het nieuwe tijdperk van schoonmaken binnen.
Ontdek meer voordelen van de Kärcher Floor Cleaner >>