Knoeien met waterverf, rondlopen met modderschoenen, morsen met eten en drank: jonge kinderen kunnen er een zootje van maken. Hoe kuis je dat best op?

@NICEfamily, dat zijn Nick en Céline. Op YouTube vloggen ze over hun dagelijkse leven als getrouwd koppeltje met hun zoontje Noah en de honden Milka en Ellie. Zoals alle jongere kinderen speelt Noah graag met waterverf. De meeste ouders zien dat niet graag gebeuren, want daarbij wordt onvermijdelijk op de tafel en de grond gemorst. Kids zitten ook overal met hun vuile handen aan, en voor je het weet is je huis één groot waterverfschilderij.

Maar sinds ze een stoomreiniger heeft, vindt Céline dat niet meer zo erg. Met de juiste accessoires krijgt ze haar hele huis in een mum van tijd weer schoon: de tafel en stoelen, de vloer en zelfs de ramen! Dat een stoomreiniger van Kärcher ook nog eens 99,99% van alle huishoudelijke bacteriën doodt, is mooi meegenomen.

Niet tevreden, geld terug
Koop je een Kärcher stoomreiniger (type SC) in de periode 1 januari t.e.m. 31 december 2020? Indien het toestel niet aan je verwachtingen voldoet, kan je het terugsturen en krijg je het aankoopbedrag terug. Lees hier meer over de voorwaarden.

Maken jouw kinderen er ook een smeerboel van? Ontdek dan hier de krachtige stoomreinigers van Kärcher met hun uitgebreid aanbod aan accessoires »