Katy Perry en Orlando Bloom verwachten hun eerste kind samen. Dat onthulde de zangeres in de video van haar nieuwe nummer.

Aan het einde van de video is te zien hoe de zangeres met haar handen over haar buik wrijft. Vooral in profiel valt het op: de zangeres is duidelijk zwanger.

‘Zo blij dat ik hem niet meer in hoef te houden’, tweette ze na de onthulling. ‘Of dat ik geen grote handtas meer moet dragen.’

De 35-jarige Amerikaanse wordt voor de eerste keer moeder, acteur Orlando Bloom (43) wordt voor de tweede keer vader. Hij heeft al een zoon, Flynn (9), uit een vorige relatie.

(lees verder onder video)

Iets meer dan een jaar geleden vroeg Orlando Bloom de zangeres ten huwelijk in een helikopter. Tijdens de vlucht boven Los Angeles overhandigde hij haar een romantisch briefje en daarna de verlovingsring. Uiteindelijk belandden ze op een wolkenkrabber. Familie en vrienden stonden al op het dak te wachten.

De zangeres van onder andere ‘Roar’ en de Britse acteur van onder meer de trilogie The Lord of the Rings zijn al sinds 2016 met tussenpozen bij elkaar.

Katy Perry onthult zwangerschap in muziekclip
Foto: Photo News

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in