Make-up hoeft helemaal niet slecht te zijn voor je huid. De nieuwste generatie foundations zorgen niet alleen voor een mooie, egale teint maar ook voor een gezonde en gehydrateerde huid dankzij extra toegevoegde ingrediënten zoals hyaluronzuur, anti-oxidanten en vitamines.

Vrouwen stellen steeds hogere eisen aan hun make-upproducten. Een foundation moet voor een mooie, natuurlijke, egale teint zorgen, maar daarnaast ook onze huid verzorgen en gezond houden. En daar weet L’Oréal Paris perfect op in te spelen met de vernieuwde formule van Accord Parfait Foundation door extra ingrediënten toe te voegen die een boost geven aan je huid.

Hyaluronzuur en anti-oxidanten
Eén van de topingrediënten die voortaan in Accord Parfait Foundation is terug te vinden, is hyaluronzuur. Dermatologen beschouwen hyaluronzuur als een van de belangrijkste anti-aging ingrediënten omdat het rimpels doet vervagen en de huid jong en stevig houdt. Daarnaast bevat Accord Parfait Foundation ook anti-oxidanten: ideaal om de schade van agressieve stoffen die schade berokkenen aan de huid aan te pakken.

Perfecte egale dekking
Al gebruiken vrouwen foundation natuurlijk in de eerste plaats om een mooie, egale teint te bekomen. Om een nog natuurlijker resultaat te garanderen, is Accord Parfait Foundation voortaan  in België in maar liefst 21 verschillende tinten verkrijgbaar. Hierdoor kan elke vrouw dé perfecte teint vinden om oneffenheden te verdoezelen en de huid te egaliseren.

2-in-1: skincare en make-up
Voor je dagelijkse verzorgings- en make-uproutine levert Accord Parfait Foundation alvast een leuke tijdswinst op, die tegelijkertijd je huid ook nog eens een boost geeft. Meer dan een kleine hoeveelheid foundation gelijkmatig over je gezicht verdelen is niet nodig om zowel een natuurlijke, egale teint te bekomen als je huid de hele dag lang te hydrateren en te voeden.

Een ultralichte en hydraterende foundation, die niet oneffenheden egaliseert en je huid verzorgt?
Ontdek meer over Accord Parfait Foundation »