Beobank wint strijd om goedkoopste autolening
Het Autosalon gaat vandaag van start op de Heizel. Foto: put

Net als vorig jaar biedt Beobank ook dit jaar naar aanleiding van het Autosalon het laagste rentetarief aan op autoleningen: 0,65 procent.

Het Autosalon op de Heizel is elk jaar het toneel voor een strijd tussen de banken om klanten te verleiden met de goedkoopste autolening. Vorig jaar kwam Beobank met een promotietarief van 0,65 procent, en dat was het laagste op de markt.

Ook dit jaar wint Beobank de strijd. In de voorbije dagen hadden meerdere banken al tariefverlagingen aangekondigd, maar vanmorgen, amper twee uur voor de officiële start van het Autosalon, dook Beobank opnieuw onder alle andere aanbiedingen.

Concreet kunnen zowel particulieren als professionelen er een autolening afsluiten met een interest van 0,65 procent, tot een bedrag van 50.000 euro en een maximale terugbetalingstermijn van 60 maanden. Dat tarief is geldig tot 31 maart. Particulieren kunnen tot 120 procent van de aankoopwaarde van de wagen lenen, om hiermee ook de autoverzekering en de belasting op inverkeerstelling te kunnen financieren.

U kunt een overzicht van alle promoties bij autoleningen vinden op de vergelijkingssites spaargids.be of topcompare.be