Win een NMBS-duoticket en vertrek op citytrip naar Duitsland
Foto: NMBS
Zin om de verborgen plekjes te ontdekken van een Duitse stad, en je misschien zelfs onder te dompelen in de unieke sfeer van een Weihnachtsmarkt? Neem dan deel aan onze wedstrijd en win een internationaal NMBS-treinticket voor twee naar Aken, Keulen of Frankfurt!

De kerstsfeer begint veel vroeger - doorgaans al vanaf eind november - wanneer je een citytrip naar een Duitse stad onderneemt. Duitsland is namelijk befaamd om zijn kerstmarkten. En verder blijven Duitse steden ook gewoon hun charme uitademen die ze ook buiten de eindejaarsperiode al hebben.

Ervaar het vooral zelf. We schenken namelijk vijf keer een internationaal treinticket voor twee personen weg aan reizigers die de deutsche Gemütlichkeit graag eens zouden meemaken. Aan jou de keuze of je die in Aken, Keulen of Frankfurt wil beleven.

Wat je daarvoor moet doen? Ons precies vertellen hoe graag je die trip zou maken. Wat heb jij met Duitse kerstmarkten? Vertel ons waarom een van die gratis duotickets absoluut naar jou en je medereiziger zou moeten gaan. De vijf beste argumentaties winnen.