Europese jeugdwedstrijd ontaardt volledig: tachtig gewapende hooligans vallen weerloze supporters en spelers van Bayern aan

Het duel op de derde speeldag van de UEFA Youth League tussen Olympiakos en Bayern München is dinsdag een tijdlang onderbroken omdat Griekse hooligans tijdens de partij in Piraeus keet schopten. Bayern won de wedstrijd tussen U19-teams met 0-4.

Olympiakos keek in het slot na een hattrick van Zirkzee (35., 51. en 74.) en een treffer van Günther (46.) tegen een 0-4 achterstand aan, waarna ongeveer tachtig relschoppers de partij verstoorden. De hooligans, waarvan sommigen een motorhelm droegen, vielen fans van Bayern lastig en ook spelers werden niet gespaard.

De ref legde hierop het duel na 81 minuten stil. Na een onderbreking van een halfuur werd de wedstrijd uitgespeeld. Volgens politiebronnen raakten minstens vier Duitse supporters gewond.

 

 

 

 

In de andere partij in poule B vernederde Tottenham met 9-2 Rode Ster Belgrado. Bayern (7 ptn) voert de stand aan, voor Rode Ster, Tottenham (elk 4 ptn) en Olympiakos (1 ptn).