Zoek je een zitbank die in elk interieur past? De elegante bank Piaf van Baxter bestaat uit losse modules die je kan combineren zoals je wil.

Een klassieke zitbank heeft een vaste vorm en onveranderlijke afmetingen. Je kan zo’n bank dus niet aanpassen of eens een andere opstelling maken. Dat kan wel met een modulaire zitbank. Zo’n bank bestaat uit verwisselbare en combineerbare modules die je naar hartenlust kunt combineren. Het fantastische aan een modulaire zitbank is dat je die helemaal kan afstemmen op je eigen smaak en behoeften. Verplaats de modules en je hebt meteen een compleet andere bank.

De nieuwe modulaire bank Piaf van het Italiaanse merk Baxter kun je zelf samenstellen. De verschillende configuraties bestaat uit rechte of gebogen modules die perfect op elkaar aansluiten. Door de modules te verplaatsen krijg je direct een heel ander zitmeubel. Zo sluit de Piaf perfect aan bij de nieuwe manier van leven en de vraag naar een individuele invulling van de ruimte.

Door de bekleding uit zacht leer straalt de Piaf een vintage sfeer uit. Zoals bij Baxter gebruikelijk is de bekleding verkrijgbaar in tientallen verschillende kleuren. Zo vind je zeker de kleur die in jouw interieur past.