Hailey Baldwin ging voor trouwjurk aankloppen bij Tomorrowland-dj
Foto: rr
Een week na haar huwelijk met Justin Bieber heeft Hailey Baldwin enkele foto’s van haar trouwjurk gedeeld. Met Virgil Abloh koos ze voor een opvallende ontwerper.

Geen Dior, Givenchy, Carolina Herrera of Oscar de la Renta: de 22-jarige Baldwin ging voor het ontwerp van haar trouwjurk aankloppen bij Virgil Abloh en zijn modelabel Off-White. Een opvallende keuze, want Abloh staat vooral bekend om zijn luxueuze streetwear.

Het resultaat is dan ook niet helemaal wat je zou verwachten van een trouwjurk. Hoewel het om een traditionele witte kanten jurk gaat die met parelmoer werd versierd, prijkt er onderaan op de sleep 'Till death do us part' (of 'Tot de dood ons scheidt') in Helvetica-letters tussen aanhalingstekens. Dat lettertype en die aanhalingstekens vind je terug op heel wat ontwerpen van Abloh.

'Virgil Abloh, bedankt om mijn visie tot leven te laten komen en mijn droomjurk te creëren', schreef Hailey bij een van de foto’s. 'Jij en je team bij Off-White zijn geweldig en ik ben eeuwig dankbaar dat ik jullie prachtige ontwerp mocht dragen.' De ontwerper zelf deelde op Instagram een schets van de jurk, die in een atelier in Milaan werd gemaakt.

Abloh is een van de populairste ontwerpers van het moment. Behalve bij zijn eigen modelabel is de Amerikaan ook creatief directeur voor de mannenlijn van Louis Vuitton, en werkt hij geregeld samen met Ikea en Nike. Daarnaast treedt hij op als dj (deze zomer stond hij onder meer op Tomorrowland). Vorige maand kondigde Abloh aan dat de dokter hem drie maanden rust had voorgeschreven vanwege gezondheidsproblemen door zijn drukke schema.

Echtgenoot Justin Bieber werd voor de grote dag gekleed door Celine-ontwerper Hedi Slimane.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

last Monday was the most special day of my life:)

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My bwide (say it out loud even if your a thug it’s cute)

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on