Andere Callboys, andere rentevoeten
Callboys, vanavond op Vier
De Callboys restylen hun bedrijfje, Mario Draghi doet hetzelfde met de rentevoeten van de Europese Centrale Bank. Wie heeft meest impact op uw tv-avond?

Terzake (Canvas 20.00- 20.30 uur)

‘De partij moet anders aan politiek doen.’ Dat is de niet mis te verstane evaluatie van de 'apostelen' die de verkiezingsnederlaag van CD&V analyseerden. Toelichting door de voorzitter van de werkgroep Vincent Van Peteghem en door journalist Pieterjan De Smedt.

Mario Draghi, afscheidnemend voorzitter van de Europese Centrale Bank, haalt nog een laatste keer zijn bazooka boven voor een zoveelste renteknip. Wat is de erfenis van Draghi voor Christine Lagarde? Vragen voor Koen De Leus, hoofdeconoom bij BNP Paribas Fortis.

King Bibi (Canvas 21.20-22.20 uur)

Benjamin Netanyahu is de langstzittende premier van Israël en er bestaat veel kans dat hij er nog een paar jaar bijdoet. Omdat de regeringsvorming in het voorjaar niet liep zoals verhoopt, moeten de Israëliërs op

17 september 2019 opnieuw naar de stembus. Canvas brengt alvast een portret van de man.

Christo: walking on water (NPO 2 22.55-0.25 uur)

Zes jaar na het overlijden van zijn vrouw en tevens creatieve wederhelft heeft Christo de ambitie om als Jezus over het water te lopen. Deze documentaire legt de totstandkoming vast van de Floating Pier in het Italiaanse Iseomeer.

Callboys (Vier 20.35-21.35 uur)

Wes is gecrasht en wil iets aan zijn verslaving doen, maar de andere jongens duiken weer gretig in hun werk. Al dringt een restyling van het bedrijfje zich op.