Kaia Gerber laat zich inspireren door haar moeder voor bijzondere verjaardagsjurk
Foto: Isopix
Om haar achttiende verjaardag te vieren, koos Kaia Gerber een jurk die leek weggeplukt uit de garderobe van haar moeder, Cindy Crawford.

Voor haar verjaardagsfeest had topmodel Kaia Gerber de Paradise Club aan Times Square in Manhattan afgehuurd. Het model werd er gespot voor ze haar entree maakte en deed dat in een bondage-achtige jurk met lederen riemen van Atelier Versace, die als twee druppels water leek op de jurk die haar moeder in 1992 droeg om de MTV Video Music Awards bij te wonen. In tegenstelling tot Cindy droeg ze de creatie wel met een riem om haar middel.

Het is dus duidelijk dat Gerber niet alleen qua looks en carrièrekeuzes in de voetsporen van haar mama treedt, maar ook wat kleding betreft. Die laatste was trouwens samen met haar man Rande Gerber ook aanwezig op het feestje. Net zoals onder andere Kendall Jenner, Winnie Harlow, Leonardo DiCaprio, Alexander Wang, Lourdes Leon, Naomi Campbell en Brooklyn Beckham. Op Instagram verschenen achteraf heel wat foto's en filmpjes van het met sterren overladen evenement. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @kaiagerbertoday op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#KaiaGerber celebrating her 18th birthday

Een bericht dat is gedeeld door @ kaiagerbertoday op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

thank you to everyone who kiki’d with us last night. so much love

Een bericht gedeeld door Kaia (@kaiagerber) op