Racing Genk maakt prijzen voor Champions League-campagne bekend: “De staantribune wordt omgebouwd tot zittribune”
Foto: Isosport

Racing Genk start volgende week vrijdag, een dag na de loting voor de groepsfase van de Champions League, met de ticketverkoop voor het kampioenenbal. De prijs voor abonnees voor het pakket van drie thuiswedstrijden start vanaf 75 euro, voor niet-abonnees vanaf 120 euro.

Abonnees krijgen voorrang op hun eigen plaatsen, tot 7 september. De vrije verkoop voor niet-abonnees start op 12 september.

Niet alle abonnees zullen gebruik kunnen maken van hun vaste plaats. “Zoals gebruikelijk zorgt de samenwerking met UEFA voor een vermindering in beschikbare plaatsen”, legden de Limburgers uit. “De staantribune wordt omgebouwd tot zittribune en UEFA neemt een pakket tickets over voor partners en sponsors. Dit betekent dat een aantal abonnees een nieuwe plaats zullen mogen kiezen in het stadion. Zij doen dit op 10 en 11 september en krijgen hiervoor een persoonlijke uitnodiging per mail.”

De loting voor de groepsfase van de Champions League vindt volgende week donderdagavond (om 18u00) plaats in Monaco. De landskampioen kan op het kampioenenbal nog het gezelschap krijgen van vicekampioen Club Brugge. Blauw-zwart moet dan in de play-offronde in een dubbel duel wel nog voorbij het Oostenrijkse LASK Linz. In de derde voorronde schakelden de Bruggelingen al Dinamo Kiev uit.