Piet Huysentruyt brengt zijn Likoké naar Antwerpen
Foto: photonews
Normaal moet je voor een bezoekje aan Likoké, het sterrenrestaurant van Piet Huysentruyt en zijn zoon Cyriel, naar Les Vans in Zuid-Frankrijk trekken. Maar daar komt verandering in, zij het maar voor eventjes.

Van 14 augustus tot en met 15 september kun je tijdens de derde editie van het stadsfestival Part of Antwerp terecht in het pop-uprestaurant Waterfront. In de brasserie op het drijvende ponton kan je dan vijf weken lang de keuken van Likoké proeven. Piet Huysentruyt, zijn zoon Cyriel en chef Anthony Stoop serveren er een menu tegen 55 euro voor vier gangen en 79 euro voor zes gangen. Vorig jaar nog mocht Seppe Nobels de baas spelen over Waterfront.

In april liet Huysentruyt nog weten dat hij het voortaan wat rustiger aan zou doen en zijn zoon de dagelijkse leiding over Likoké zou overnemen. Hij blijft wel aan boord als adviseur.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?? Fijnproevers, we hebben jullie lang genoeg in spanning gehouden! Van 14 augustus tot 15 september brengt het team van sterrenrestaurant @likoke zijn ontembare passie voor het koken van het zuiderse Frankrijk naar Waterfront Bar & Resto. ????????? Vijf weken lang zullen onder goedkeurend oog van Piet Huysentruyt, zoon Cyriel en chef Anthony Stoop de meest opvallende Likoké-klassiekers gepresenteerd worden?????????? Een unieke smaakbeleving die je ongetwijfeld niet wil missen! ????????? De reservaties gaan van start op vrijdag 26 juli om 12u00 via www.thewaterfront.be ????????? Ontdek de volledige kalender van Part of Antwerp via www.partofantwerp.be ????????? ?? @pieter_dhoop #waterfront #bar #restaurant #dinerenophetwater #kattendijkdok #antwerpen #beleefhetmee #likoké #foodies #foodlove #foodielicious #partofantwerp

Een bericht gedeeld door Part of Antwerp (@partofantwerp) op