Heidi Klum stiekem getrouwd met verloofde Tom Kaulitz
Foto: ISOPIX

Het Duitse topmodel Heidi Klum (46) is opnieuw in het huwelijksbootje gestapt. Volgens entertainmentsite TMZ gaf ze in februari al haar jawoord aan Tokio Hotel-bandlid Tom Kaulitz (29).

TMZ kreeg inzage in een publiek document, waarin staat dat Heidi Klum en de zeventien jaar jongere rocker op 22 februari man en vrouw zijn geworden. Dat betekent dat ze hun huwelijk al bijna een half jaar geheimhouden.

Klum en Kaulitz, beiden uit Duitsland, leerden elkaar een jaar geleden kennen op de set van America’s Got Talent. Vanaf dan is het snel gegaan. Hij vroeg haar ten huwelijk in december en de verloving werd aangekondigd via Instagram. Op kerstavond deelde het model een zwart-witfoto van hun tweetjes en de joekel van haar verlovingsring.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I SAID YES ??

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Klum is aan haar derde huwelijk toe. In 1997 trouwde ze met haar stylist Ric Pipino. Dat huwelijk strandde in 2002. Van 2005 tot 2014 was ze getrouwd met de Britse zanger Seal, met wie ze drie kinderen heeft. Ze heeft ook een dochter uit een eerdere relatie met de Italiaanse zakenman Flavio Briatore. Voor Kaulitz is het zijn tweede huwelijk. Hij was ook al een keertje getrouwd, maar scheidde in 2016 van het Duitse model Ria Sommerfield. Kaulitz heeft nog geen kinderen.