Museumshop Bokrijk in vintage kleedje
Foto: Bokrijk
Bokrijk bezoeken betekent ook met een aandenken naar huis gaan. Keuze te over in de museumshop van het domein, compleet vernieuwd maar tegelijk vintage Bokrijk.

Neem maar een kijkje in de speciale hoek met de ‘Do you remember’-collectie van Tim Van Steenbergen, die moderne outfits mét de historische toets van Bokrijk creëerde. Je vindt er ook het volledige BKRK gamma met onder meer keramieken taartpunten, lederen kapstokken en houten schilmeshouders net als het unieke, nieuwe assortiment kinderspeelgoed en de handmade producten zoals honing van Bokrijkse bijen, de eigen theemengeling, handgemaakte tekenlinialen. Om later nog van Bokrijk te proeven is er nog de jongste aanwinst, het bier Wildeman, exclusief voor Bokrijk gecreëerd door Frank Boon van brouwerij Boon, die het Openluchtmuseum al jaren adviseert over het rijke brouwverleden. Wildeman (9% alcohol) is in flesjes van 33 cl. te koop, ook in de horecazaken in en om het domein.
 

Praktisch:
Openluchtmuseum Bokrijk, de hele zomer dagelijks open van 10 tot 18 uur, Bokrijklaan 1, Genk. Info: www.bokrijk.be. Een aantal producten zijn ook online te koop op www.bokrijkshop.be.