Fotowedstrijd

Stuur ons uw beste vriendschapsfoto

8 juli 2019foto: Katrijn van Giel

Zomer is de tijd van ontspannen. Reizen, maar ook tijd vrijmaken voor vriendschap. Leg die momenten vast. De Standaard kiest de komende weken de beste vriendschapsfoto uit. Uw kans op een unieke zomerherinnering én een Samsung Galaxy S10.

Een selfie met uw BFF op een festival, uw beste vriend die uw koffers sleurt omdat u met een gebroken been zit, of uw liefste die boven op een berg zijn lijf rekt? We kennen de beelden, we hebben ze zelf gemaakt, maar waarom onze zomerfotografie niet een stapje hoger tillen? De Standaard ontvangt deze zomer graag uw beste vriendschapsfoto. Een vijfkoppige jury bestaande uit onder andere Michiel Hendryckx, Jimmy Kets en Jan Desloover staat klaar om te oordelen.

Tijd om eens wat verder te kijken, een ander perspectief te zoeken, op zoek te gaan naar dé foto die uw vriendschap echt uitdrukt. Ga de uitdaging aan en stuur ons die foto die het verschil maakt. Hoe legt u die magische band vast? De fotozomer van De Standaard. Ook voor u.

HOE GAAT DEZE WEDSTRIJD IN ZIJN WERK?

 1. U stuurt uw foto in.
  Hieronder kunt u uw beste zomerfoto uploaden. Op een volgend scherm vragen we uw naam en contactgegevens. Beperk u tot één enkele inzending per persoon.

 2. De jury gaat aan het werk.
  Op vrijdag 2 augustus sluiten we de inzendingen af. Daarna gaat de jury aan het werk om het kaf van het koren te scheiden. 
   
 3. De winnaar wordt gekroond.
  De winnende foto wordt op vrijdag 16 augustus gepubliceerd in De Standaard. De fotograaf wordt beloond met een Samsung Galaxy S10 Black.