Must-haves voor een geslaagd kamp
Foto: Shutterstock.com
Van de afwas tot het navigeren met kaart en kompas, deze kamp-accessoires zijn onmisbaar voor kleine én grote kampeerders!

1. Petzl, hoofdlamp TIKKID - € 24,95
Compacte hoofdlamp met leuke kleuren, speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 3 jaar. Eenvoudig te gebruiken, binnen en buiten.

2. Care Plus, insectenspray Sensitive Icardine 12,5% 60 ml - € 10,95
Gevoelige huidjes verdienen aangepaste bescherming. Deze insectenspray zonder DEET beschermt tot 4 uur tegen muggen en tot 8 uur tegen teken.

3. Bo-Trail, gamel 2-delig - € 8,95
Rechthoekige pannen uit aluminium die netjes in elkaar passen om ruimte te besparen. Makkelijk op te bergen dankzij de omklapbare stalen steel.

4. Ledlenser, zaklamp SL-Pro110 - € 19,95
Nooit meer bang in het donker met deze kleine krachtpatser. Amper 67 g zwaar en 10,5 cm lang, maar de lichtstraal reikt wel 100 meter ver.

5. Klean Kanteen, drinkfles Classic Single Wall 800 ml - € 22,95
Deze klassieke drinkfles heeft de ideale maat om op te bergen. Makkelijk te hervullen en 100% veilig, zonder toxische stoffen. Helemaal eco!

6. Suunto, kompas A-10 - € 19,95
Ben je het noorden kwijt? Met dit handige, nauwkeurige plaatkompas leer je snel je weg terug te vinden. Waterdicht en makkelijk te gebruiken.

7. Care Plus, zeep Soap Leaves - € 2,95
Zeepblaadjes verpakt in een klein doosje, makkelijk mee te nemen. Wrijf je handen in met een blaadje en wat water en hup, je kan proper aan tafel.

8. Primus, bestek Campfire Cutlery Set - € 12,95
Bestekset van roestvrij staal met mes, lepel en vork in een lederen hoes. Zo heb je steeds alles bij de hand voor een stevige kampmaaltijd.

9. Care Plus, biologische zeep Bio Soap 100 ml - € 5,95
Hygiëne zonder het milieu te schaden? Met deze biologisch afbreekbare zeep was je je handen, je gezicht, je haar, je kleren en zelfs de vuile afwas.

10. Sea To Summit, handdoek Pocket Towel X-Large 75 x 150 cm - € 29,95
Een lichte, compacte reishanddoek die maar liefst drie keer zijn eigen gewicht in water absorbeert. Na gebruik stevig uitwringen en opnieuw gebruiken.

11. Opinel, mes No.7 Outdoor Junior - € 17,95
Dit zakmes voor jonge avonturiers komt van pas in allerhande situaties. Met afgeronde punt, veiligheidsring en ingebouwd noodfluitje. Safety first!

12. Nivea, zonnebescherming Adults Pocket Size 50 ml - € 4,99
Past perfect in elke rugzak, zodat je altijd en overal beschermd bent tegen de schadelijke uv-stralen van de zon. Waterresistent, met SPF-factor 30.
 

Onmisbaar in de kampbagage: de Kampkit van A.S.Adventure!
Het kamp nadert en de stress slaat toe: wat is echt essentieel om mee te nemen?  Geen paniek, A.S.Adventure neemt het van je over. Met deze doordacht samengestelde Kampkit, verpakt in een handige toilettas, hebben ze alles binnen handbereik om het kamp proper én veilig door te komen. De kit bestaat uit 6 essentials en 2 coole postkaarten om naar het thuiskamp te versturen. En nu maar hopen dat ze ‘m ook echt gebruiken. 
 

Goed voorbereid op kamp vertrekken? Ontdek hier een handige checklist en ga direct op zoek naar het juiste materiaal. »