Acteur Jamie Foxx kiest voor bril van Eline De Munck
Jamie Foxx draagt Eline De Munck Foto: Instagram
Het loopt lekker voor Odette Lunettes. Dankzij haar brillenmerk mag Eline De Munck de Amerikaanse acteur Jamie Foxx (51) tot haar klanten rekenen. Foxx, bekend van films zoals Django unchained en The amazing Spider-Man, poseert op Instagram met een bril van Odette Lunettes.

Foxx leerde de brillenlijn kennen tijdens een modeshow van de vroegere ontwerper voor Givenchy, Ozwald Boateng. De Britse designer stuurde zijn modellen tijdens zijn show van 5 mei de catwalk op met een bril van Eline De Munck en dat ontging aanwezigen zoals Naomi Campbell, Idris Elba, Michael K. Williams en Jamie Foxx niet.

Aangezien Foxx zich al eerder liet kleden door Boateng – onder meer voor de Oscars – koos hij nu dus voor een bril uit de Odette Lunettes-collectie. Ook Williams werd gespot met een dergelijke bril op zijn neus. Ook Grey's Anatomy-acteur Jesse Williams heeft het merk ontdekt. 

‘Wat een eer om door deze twee geweldige acteurs gedragen te worden als onbekend merk. We worden niet eens verdeeld in Amerika’, reageert De Munck. ‘Maar hopelijk komt daar nu in de toekomst verandering in. Ik ben trots op ons hele team, want dankzij hun volhardendheid en passie denken we steeds een stapje verder en dat wordt nu beloond.’