Het laatste seizoen van Game of thrones is intussen halverwege. Sinds 2011 volgen we de avonturen van Arya, de jongste dochter van Ned en Catelyn Stark. Van de kleine meid die liever een robbertje vecht dan leert naaien, evolueert ze naar een koelbloedige moordenaar. In de video hierboven ziet u hoe Arya, gespeeld door de Britse Maisie Williams, veranderd is.

OPGELET: Dit artikel bevat spoilers voor de meest recente aflevering van Game of thrones

Het begint allemaal met Syrio Forel, de Braavosi die Arya leert schermen in King's Landing. Na de onthoofding van haar vader Ned Stark trekt ze door Westeros tot ze in handen komt van the Hound. Vrienden worden ze niet, maar the Hound leert Arya wel hoe ze zich moet verdedigen.

Niet veel later ontmoet ze Jaqen H’ghar, steekt ze de Narrow Sea over en wordt ze heel even Niemand. In Braavos wordt Arya een echte sluipmoordenaar.

Want Arya heeft een lijst, een lijst met namen van mensen die ze wil doden. Haar familie wreken is haar enige doel. Aan het begin van het achtste en laatste seizoen heeft ze al meer dan 65 doden op haar conto. Dat maakt haar één van de dodelijkste personages van de reeks.

Tijdens 'The Long Night' voegt ze nog één bekende aan haar lijstje toe en wordt kleine Arya Stark de nieuwe Kingslayer van The Seven Kingdoms.

Het laatste seizoen van Game of thrones wordt bij ons uitgezonden op Play van Telenet.