Dit moet je weten over het Rusland-onderzoek van Robert Mueller
Foto: dS Audio
‘No collusion, no obstruction.’ Zo vat de Amerikaanse president Donald Trump het rapport van Robert Mueller graag samen. Maar is daarmee alles gezegd?
 

Wellicht haalt het rapport van Robert Mueller deze week opnieuw de actualiteit, want normaal gezien gaat justitieminister William Barr later deze week getuigen in het Congres. Voor het rapport onderzocht Robert Mueller twee jaar lang of Rusland zich gemoeid had met de presidentsverkiezingen van 2016. Maar is dat rapport nu een overwinning voor Trump? En welke impact kan het nog hebben? Buitenlandredactrice Ine Roox vertelt het in deze aflevering van Uitgelegd.

Credits

Journalist Ine Roox | Host Alexander Lippeveld |  Montage en audioproductie Alexander Lippeveld, Pieter Schrevens | Muziek Brecht Plasschaert | Eindredactie Wouter Van Driessche

Over deze podcast

De wereld is ingewikkeld. Maar op maandag is er Uitgelegd. In deze podcast verheldert een journalist van De Standaard een min of meer actuele kwestie. Alexander Lippeveld stelt vragen en gaat op zoek naar antwoorden.