Brits hof geeft nieuwe foto’s vrij van prins Louis
Foto: Instagram
Prins Louis, de jongste zoon van prins William en Kate, viert vandaag zijn eerste verjaardag. Om hem in de bloemetjes te zetten, deelde het Britse hof drie nieuwe foto’s van het jongetje, gemaakt door Kate.

Veel kreeg de wereld tot nu toe niet te zien van prins Louis, vijfde in lijn voor de Britse troon, maar voor zijn eerste verjaardag wordt er een uitzondering gemaakt. De Instagram-account van Kensington Palace deelde drie foto’s van het jongetje. Ze werden een maand geleden gemaakt door mama Kate Middleton in hun woning in Norfolk. Het is een traditie geworden, want ook bij verjaardagen van prins George (5) en prinses Charlotte (3) worden nieuwe foto's gedeeld.

Op die foto’s is duidelijk te zien dat hij al zijn eerste tandjes begint te krijgen en bijzonder veel weg heeft van zijn broertje en zusje. Al schijnt dat niet het geval te zijn als het over zijn karakter gaat. Kate liet haar namelijk al ontvallen dat Louis een rustig karakter heeft. 'Ik hoop dat het zo blijft', voegde ze er toen met een knipoog aan toe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kensington Palace (@kensingtonroyal) op