Adele kondigt scheiding aan
De Britse zangeres Adele Foto: Jordan Strauss/Invision/AP

De Britse zangeres Adele en haar man Simon Konecki zijn niet langer een koppel. Dat bevestigden haar vertegenwoordigers Benny Tarantini en Carl Fysh.

‘Adele en haar partner zijn niet langer samen’, las het statement volgens de Britse krant The Guardian. ‘Ze willen toegewijde ouders blijven en hun zoon samen liefdevol opvoeden. Ze vragen hun privacy te respecteren. Er zal geen verdere communicatie zijn’, schreven de woordvoerders.

Adele beviel in 2012 van haar zoon Angelo. De zangeres schermde haar privéleven altijd goed af, maar bevestigde dat ze in 2017 trouwde met Konecki. Dat was het jaar dat ze ‘Album of the year’ won op de Grammys. In haar speech zei ze toen: ‘Bedankt, Grammys. Mijn manager, man en zoon zijn de enige reden waarvoor ik dit doe’.

De zangeres brak in 2008 door met haar album ‘19’, waarmee ze nummer 1 hits scoorde. In 2011 bracht ze ‘21’ uit, dat haar nog meer succes opbracht. Ze brak records in 30 verschillende landen. In 2015 kwam haar derde album ‘25’ uit, dat ook een commercieel succes was.