Als Gucci huizen inricht, ziet dat er zo uit

Tijdens het Salone del Mobile staat Milaan volledig in het teken van design. Modehuis Gucci opende voor de gelegenheid een interieurwinkel.

Gucci verkoopt niet alleen kleding, parfums en horloges, maar ook meubels en allerlei decoratie onder de noemer Gucci Décor. En dus kon het niet ontbreken op Salon del Mobile, zowat de belangrijkste meubelbeurs ter wereld, die vandaag opent op verschillende locaties in Milaan. Het modehuis opende voor een gelegenheid een tijdelijke interieurwinkel op de Via Santo Spirito, waar alle spullen van de nieuwste collectie over twee verdiepingen verspreid uitgestald staan.

De collectie werd ontworpen door creatief directeur Alessandro Michele en bestaat onder meer uit fluwelen zetels, stoelen, kussens en plaids met de bekende monogramprint en porselein servies met dieren en bloemen op. Daarnaast zijn er ook kaarsen en behangpapier beschikbaar. Het oogt in elk geval bijzonder eclectisch en kleurrijk, geheel naar de stijl van de ontwerper.

De winkel blijft nog tot eind juni open. Wie niet naar Milaan trekt, kan terecht in de geselecteerde Gucci-winkels en op de webshop. Wie wordt verleid door een van de producten, kan via de vernieuwde app van het modehuis eerst virtueel nagaan of de spullen wel in zijn bestaande interieur passen.

Als Gucci huizen inricht, ziet dat er zo uit
Als Gucci huizen inricht, ziet dat er zo uit