Weekday opent nieuwe winkel in universiteitsstad
Foto: weekday

Kledingketen Weekday, een van de merken uit de stal van de Zweedse modegroep H&M, opent half april een winkel in het centrum van Leuven.

Weekday opende in 2016 zijn eerste winkel in Brussel, nadien volgde Antwerpen en binnenkort kunnen fans ook terecht in Leuven. De winkel in de Diestsestraat verwelkomt op 12 april, om stipt 12 uur, zijn eerste klanten. De winkel krijgt ook een eigen printstudio, waar elke week nieuwe producten worden gedrukt voor het Zeitgeist-project.

‘We kijken ernaar uit om nu ook onze eerste winkel in Leuven te openen, een universiteitsstad die bruist van de energie en creativiteit. Leuven is met haar ontspannen en jeugdige sfeer volgens ons de ideale plek voor ons merk’, aldus algemeen directeur David Thörewik in een persmededeling.

Weekday is een van de merken uit de stal van de Zweedse modegroep H&M, gelanceerd in 2002. Het DNA van het label: clean, basic en betaalbaar. Hun eigen kledinglijn, beïnvloed door jeugdcultuur en streetstyle, wordt aangevuld met een selectie artikels van onder andere Vans, Fila en Levi’s. Er staat in de nabije toekomst ook nog een vestiging gepland in Gent.