Frank Raes is met pensioen maar blijft Extra Time presenteren
Frank Raes Foto: vrt

Frank Raes mag dan wel officieel met pensioen gaan op 1 april (hij heeft al een afscheidsfeestje gekregen), toch blijft hij Extra Time presenteren. De analisten Jan Mulder en Marc Degryse zullen er evenwel niet meer bij zijn.

Dit voetbalseizoen, maar ook het volgende, blijft Frank Raes de presentator van het voetbalmagazine Extra Time op Canvas. Dat maakte de VRT vandaag bekend. Raes gaat aan de slag als freelancer.

Zijn veelgevraagde gasten Jan Mulder en Marc Degryse haken evenwel af.

De Nederlandse ex-Anderlechtspits Jan Mulder gaat voortaan aan de slag bij VTM. Hij zal vooral te zien zijn bij wedstrijden van de Rode Duivels en de Champions League, maar zal ook opduiken als expert in VTM Nieuws, zo meldde de commerciële omroep vandaag. Ook de Belgische analist en ex-voetballer Marc Degryse maakt de overstap.

Beide schreven al colums voor Het laatste Nieuws, de krant van dezelfde mediagroep als VTM.

Mulder wordt onder meer ingeschakeld voor de eindstrijd van de Nations League, alle resterende kwalificatiematchen van de Rode Duivels voor het EK 2020 (de eerstvolgende partijen zijn tegen Kazachstan en Schotland, op 8 en 11 juni) en de Champions League (die deels op Q2 wordt uitgezonden).

‘Jan Mulder naar VTM, dat is geen romantiek of humor’, zo reageert de 73-jarige Nederlander zelf op zijn overstap. ‘Dat is de prachtige toekomstmuziek van een nieuwe carrière, samen met de Rode Duivels, de Champions League en VTM.’

 

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig