Het is de moeder aller frustraties: de andere rijstrook in een file. Want daar lijkt het aanschuiven altijd minder erg. Kiest u dan werkelijk élke keer fout?

 

 

 

Het leven is niet eerlijk, de file al helemaal niet. Want het verkeer op de andere rijstrook gaat  — gegarandeerd — minder tergend traag vooruit dan dat waarop u zelf aan het bumperen bent. Toch? Of lijkt dat alleen maar zo? Wetenschapsredacteur Pieter Van Dooren legt uit. Hij vertelt ook over de gevaren van kunstmatig intelligente systemen in de artsenpraktijk. Want die zouden niet allemaal helemaal hacker proof zijn. Technologieredacteur Dominique Deckmyn heeft het dan weer over de plannen van Apple om Netflix naar de kroon te steken. En de plannen van Google om games te streamen.

Credits

Journalisten Karsten Lemmens, Dominique Deckmyn, Pieter Van Dooren | Audioproductie Brecht Plasschaert | Opname en montage Brecht Plasschaert | Eindredactie Wouter Van Driessche

Over deze podcast

Bits&Atomen is uw wekelijkse trip door de wondere wereld van de wetenschap en de technologie. Met technologieredacteur Dominique Deckmyn, wetenschapsredacteur Pieter Van Dooren en economieredacteur Karsten Lemmens. En elke week een dino.