Zoo Planckendael brengt met Monkey Business kmo’s samen in bedrijfsevent
Foto: Jobat.be
In het najaar brengt Zoo Planckendael voor de eerste keer kleine en middelgrote bedrijven samen op een en hetzelfde bedrijfsevent. Tijdens 'Monkey Business' kunnen de kmo's met hun personeelsleden en hun gezinnen en met hun zakenrelaties genieten van een all-in event. De focus ligt op plezier, maar er is ook ruimte om contacten te onderhouden.

Zoo Planckendael heeft een grote multifunctionele evenementenhal en een weide die tot 2.500 mensen kan opvangen. Er worden nu al geregeld beurzen, meetings, recepties en grote familiedagen georganiseerd.

“Toegegeven, zo’n 42 hectare gedeeltelijk afhuren voor een bedrijfsevent dat nog eens vol zit met giraffen, neushoorns, olifanten, bonobo’s, kuifmakaken en berberapen. Een klein bedrijf kan die kost niet dragen. Door de krachten financieel te bundelen met andere kmo’s kan dat wel. En daar wil Zoo Planckendael aan tegemoet komen”, vertelt woordvoerster Ilse Segers.

“De focus van Monkey Business ligt op een ontspannen dagje in Zoo Planckendael. Deelnemers hebben toegang tot het hele park en kunnen inpikken op de verschillende infomomenten tijdens voedermomenten. Daarnaast wordt gezorgd voor gegidste rondleidingen, grime, springkastelen, foodtrucks en een gezinsvriendelijk muzikaal optreden. Plezier en ontspanning staan centraal, maar er is ook ruimte voor het onderhouden van goede contacten met leveranciers, klanten en belangengroepen. Bedrijven kunnen extra’s toevoegen: van parkingtickets, goodie bags, extra cateringbonnen tot een wandelgids van het park”, verduidelijkt de woordvoerster.

Lees verder...

>

>

>