Ontwerpen Dries van Noten te koop via luxewebsite
Een ontwerp van Dries Van Noten op de modeweek in Parijs. Foto: REUTERS

De creaties van de Belgische modeontwerper Dries Van Noten zijn voortaan ook te verkrijgen bij Net-a-Porter, een webshop voor luxeartikelen. Ze verkopen de lente-en zomercollectie 2019.

Sinds 22 februari zijn de creaties van de Belgische ontwerper Dries Van Noten te koop op de website van Pret-a-Porter. Elizabeth von der Goltz, Global Buying Director bij Net-a-Porter zegt aan het Nederlandse Vogue dat ze al langer fan is van de ontwerpen van Dries Van Noten.

‘We zijn zeer blij dat we het merk kunnen lanceren bij de start van de nieuwe lente- en zomercollectie van 2019. Ik hou ervan hoe Van Noten speelt met couture-details zoals veren en pailletten: zijn creaties zijn altijd speels maar nog steeds zeer draagbaar en dat is precies wat onze klant wil.’

Van Noten, die sinds 1987 ook dameskleding ontwerpt, heeft een eigen winkel in Antwerpen, Parijs en Milaan. De ontwerper is een vaste waarde geworden op de catwalk tijdens de internationale modeweken. Van Noten zal zijn herfst- en wintercollectie woensdag aan het grote publiek laten zien tijdens de modeweek van Parijs. Daarnaast zijn koningin Mathilde en de Nederlandse koningin Maxima ook regelmatig te zien in zijn ontwerpen.