Er is nu ook een Tinder voor veganisten
Foto: Unsplash - Huy Phan
Op zoek naar de vegetarische liefde van je leven? Zoek niet verder: Veganific is een nieuwe datingapp die zich volledig toespitst op vegetariërs en veganisten. 'Samen veggie zijn, is leuker dan alleen.'

Het was de Nederlander Jorn de Vries die - geïnspireerd door zijn eigen ervaringen - op het idee kwam de datingapp te ontwikkelen. Zijn eigen relatie liep namelijk op de klippen na te veel onderlinge spanningen met zijn partner, onder meer door discussies over hun uiteenlopende levensstijl. Net om die reden wou De Vries, zelf veganist, de zoektocht naar een gelijkgestemde ziel makkelijker maken. Enter Veganific.

De app brengt je in contact met andere vegetariërs en veganisten. Net zoals bij Tinder kan je iemand afkeuren of interessant vinden, in dat laatste geval is het hoopvol wachten op een match. Een gesprek aanknopen lukt dan via de chatfunctie van de app.

Opgelet: de Tinder voor veggies is enkel gratis voor de eerste 5.000 gebruikers. Wie zich daarna registreert, betaalt 19,99 euro per maand. Al wordt het wel een stuk goedkoper wanneer men meteen een abonnement van drie (14,99 euro per maand) of zes maanden (9,99 euro per maand) afsluit.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig