Eden Hazard knuffelt en verdedigt veldbestormer, maar UEFA kan er minder mee lachen
Foto: Action Images via Reuters

De UEFA stelt een onderzoek in naar de veldbestormers na de wedstrijd Chelsea - Malmö in de 16de finale van de Europa League. Na de wedstrijd liep een supporters het veld op en knuffelde Hazard tot die zijn shirt gaf. In totaal zouden er vier supporters het veld op zijn geraakt. Dat zegt Daily Mail.

Chelsea won donderdagavond in de Europa League met 1-2 tegen Malmö. De overwinning is een opkikker na de verloren competitiewedstrijd tegen Manchester City (6-0). Eden Hazard moest het stellen met een matige invalbeurt en… met een veldbestormer.

Na het laatste fluitsignaal liep een fan het veld op en greep Hazard vast. De Belg bleef kalm en gaf zijn truitje aan de bestormer, die door twee stewards werd weggeleid. UEFA wil het incident nu onderzoeken, al vindt Hazard dat voor niets nodig: “Het was geen incident. Hij vroeg enkel mijn shirt”, zegt hij over het voorval.

De UEFA gaat niet akkoord. Ze stellen een onderzoek in, want na het laatste fluitsignaal konden vier supporters op het veld komen.