Vanavond op televisie: Cate Blanchett, Heath Ledger of Kimberley
Kimberly Foto: vijf

Dit is Kimberly. Kimberly doet mee aan ‘Temptation Island’. Kimberly zegt: ‘Ik ben nogal een speciaal geval. Het zou dus wel kunnen dat mensen zich mij achteraf zullen herinneren.’ Wie géén zin heeft om vanavond ‘Temptation Island’ te kijken, kunnen we nog drie films aanraden.

A MOST WANTED MAN

NPO3, 22.30-0.30 uur

Wanneer een gemartelde Tsjetsjeens-Russische immigrant opduikt in Hamburg en het fortuin van zijn overleden vader probeert te bemachtigen, gaan de alarmbellen af bij de Duitse en Amerikaanse veiligheidsdiensten. Is de immigrant een wolf in schaapsvacht, of is hij werkelijk een onderdrukt slachtoffer?

BLUE JASMINE

Canvas, 21.20-22.55 uur

Jasmine heeft werkelijk alles. Een man en een zoon om door een ringetje te halen, een chic appartement in Manhattan en mantelpakjes van Chanel in alle kleuren. Haar zus Ginger bewandelt minder glamoureuze paden. Maar wanneer het leven van Jasmine in elkaar stort, is Ginger de enige bij wie ze terechtkan.

TEMPTATION ISLAND

Vijf, 20.35-22.40 uur

Het begint zoals het altijd begint. Met vier koppels die elkaar nog één keer kussen en dan elk hun eigen kant van het eiland opzoeken om zich daar door een hoop vrijgezellen te laten inpakken. Het begint weer. Het is maar dat u dat weet.

A KNIGHT’S TALE

Vier, 20.35-23.10 uur

In een poging zich in de gunst van een oogverblindende jonkvrouw te werken en meteen ook een flink aantal goudstukken binnen te rijven, kruipt stalknecht Heath Ledger in het harnas van een adellijke ridder. Een ridderepos waarin de middeleeuwse personages vrolijk deuntjes van Queen en David Bowie ten beste geven.