Beyoncé trakteert fans op een leven lang gratis optredens (maar er is één voorwaarde)
Foto: *
Fans van Beyoncé en Jay-Z krijgen de kans van hun leven aangeboden. Ze kunnen gratis concerttickets voor alle optredens van (een van) de twee bemachtigen en dat hun hele leven lang. Het enige wat ze daar voor moeten doen, is een veganistische levensstijl aannemen.

Beyoncé en haar echtgenoot Jay-Z delen gratis concerttickets uit aan hun fans, niet enkel voor hun komende tournee, maar levenslang. Fans die deze prijs in de wacht wilen slepen, hoeven daarentegen geen halsbrekende stunts uit te halen. Ze moeten enkel beloven dat ze een veganistische levensstijl in zullen plannen.

Zo kunnen ze ervoor kiezen om helemaal veganistisch te eten, elke week een vleesvrije maandag in te lassen of twee veganistische maaltijden per dag te eten. Zowel Beyoncé als Jay-Z kondigden de wedstrijd aan op het Instagrampagina, die ontstaan is naar aanleiding van het Nutrition Greenprint Project van Marco Borges, de personal trainer van de zangeres.

Het bekende koppel schreef over hun persoonlijke ervaringen met het veganisme in de inleiding van het boek van Borges. 'Het krijgen van kinderen heeft onze levens meer dan wat dan ook veranderd. We hebben allemaal de verantwoordelijkheid om ons in te zetten voor onze gezondheid en die van de planeet. Laat ons dit samen doen. Laat ons de waarheid verspreiden.'

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in