Ariana Grande na fout in tattoo: ‘Laat mij en m’n barbecue met rust’
Foto: AP

De nieuwe single van Ariana Grande, ‘7 rings’, is een succes. De 25-jarige zangeres besloot dat te vieren met een tattoo, een Japanse vertaling van het titelnummer. Ze eindigde echter met ‘kleine barbecue’ op haar handpalm.

De populaire zangeres liet per ongeluk een hommage aan de ‘shichirin’, een typische kleine Japanse grillplaat of barbecue, tatoeëren. Grande postte een foto van de nieuwe body art op sociale media, maar verwijderde de foto nadat fans haar gewezen hadden op de fout.

De kleine tattoo moest een ode zijn aan haar nieuwe single, '7 Rings'. De tattoo was dan ook een vertaling van het titelnummer in Japanse tekens.

Op verwijderde screenshots geeft Ariana Grande toe dat er inderdaad een symbool te weinig getatoeëerd werd op haar handpalm. ‘Ik heb inderdaad een teken weggelaten dat ertussen moest komen’, aldus Grande op Twitter. ‘It hurt like fuck’, schreef ze, vrij vertaald als: ‘Het deed ontzettend veel pijn’. ‘Maar het ziet er nog steeds strak uit.’

Volgens Grande zal de tattoo niet lang te zien zijn, aangezien de huid op die plaats vaak vernieuwt. De populaire zangeres zag er de grap wel van in. Ze schreef later: ‘Laat mij en m’n barbecue alsjeblieft met rust. Bedankt.’

Ondanks haar nonchalance kwamen er op sociale media heel wat reacties.

Haar nieuwe plaat, Thank U, Next - een break-upplaat - verschijnt op 8 februari.