TV-TIPS. Wat Facebook allemaal over u weet
Foto: REUTERS
De meeste Belgen die online komen beschikken ook over een Facebook-account. Maar wat geven we op die manier allemaal prijs? Canvas trekt het na. Voor wie het liever niet weet zijn er gelukkig ook nog andere dingen op tv vanavond.
  • Facebook en ik
    (Canvas 21.20-22.05 uur)

Tim Verheyden, de man die Dries Van Langenhove ontmaskerde/lanceerde, maakt de balans op van vijftien jaar Facebook. Daartoe reist hij drie weken lang de wereld rond om met specialisten te praten. In plaats van gewoon Messenger te gebruiken zoals iedereen.

  • Kinder des Kalifats
    (NPO 2 22.55-23.55 uur)

Onthutsende Duitse documentaire waarin twee jaar lang een Syriëstrijder en zijn gezin worden gevolgd. De man probeert zijn zonen op te leiden om in zijn voetsporen te treden en te vechten voor het Kalifaat. Zo groeien ze tenminste niet op voor galg en rad.

  • Pauline à la plage
    (Arte 22.45-0.20 uur)

Er zijn twee soorten mensen op de wereld: mensen die deze romantische komedie van Eric Rohmer oeverloos geleuter vinden, en mensen die de film nog niet hebben gezien. Als u tot de tweede categorie behoort, kijk dan toch eens, misschien komt u tot andere inzichten.