Tomorrowland komt met pak namen: eigen podium voor Oscar & The Wolf
Foto: Geert Van De Velde

Het dancefestival Tomorrowland wordt 15 jaar en heeft zijn eerste ‘stage hosts’ bekendgemaakt.

De stage hosts zijn onder anderen Eric Prydz, Shaquille O’Neal, Nina Kraviz, Oscar & The Wolf, Carl Cox en Paul Van Dyk. Oscar & The Wolf was in 2017 de allereerste liveband op het festival in Boom.

Eric Prydz is de opvallendste naam, aangezien hij met Eric Prydz in Concert (EPIC) een wereldpremière naar De Schorre brengt. Eerder was de Zweedse producer al met een EPIC-show te zien in New York en Londen, maar Tomorrowland benadrukt dat hij speciaal voor het festival een gloednieuwe show zal ontwikkelen. Daarbij wordt gebruikt gemaakt van LED-technologie en digitale animatie. Er is onder meer sprake van 3D hologram voor een ‘360 graden beleving’.

Het thema van deze vijftiende editie wordt ‘The Book of Wisdom - The Return’. Tijdens het dubbelweekend - van 19 tot 21 en van 26 tot 28 juli 2019 - worden opnieuw zowat 400.000 bezoekers verwacht.

Vrijdagavond start de voorverkoop voor mensen uit de regio, zaterdag de Global Journey Sale. Op 26 januari volgt om 11 uur de start van de Belgische voorverkoop en om 17 uur de wereldwijde. Op 2 februari start nog een laatste deel van de ticketverkoop, eveneens wereldwijd. Je moet je wel eerst preregistreren op www.tomorrowland.com.