VTM viert 30ste verjaardag non-stop
Foto: rr

VTM wordt op 1 februari 2019 30 jaar. Om de verjaardag te vieren is er op 1 februari 2019 ‘30 jaar VTM’: een non-stop aaneenschakeling van VTM-momenten, met programma’s en gezichten van vroeger en nu.

Ook VTM Nieuws gaat vieren en geeft een blik achter de schermen met ankers van de afgelopen jaren in ‘30 jaar VTM Nieuws’. Nog in het teken van 30 jaar VTM staat ‘Studio Tarara’, de eerste dramareeks van Tim Van Aelst van Shelter, die terugkeert naar de beginjaren van VTM. Op vraag van de kijker wordt het iconische programma ‘Blind Date’ in een nieuw jasje gestoken, met Nathalie Meskens als gastvrouw.

VTM brengt dit voorjaar liefst 11 nieuwe programma’s. Zo is Lynn Van Royen ‘De Luizenmoeder’ (dat programma begint vandaag) , gaan Olga Leyers en Sieg De Doncker ‘De Wereld Rond met 80-jarigen’, brengt Staf Coppens kinderen in verrassende situaties in ‘Dat Belooft Voor Later’ en trekken bekende Vlamingen erop uit met hun moeder in ‘Weg Met Ons Ma’.

Ook nieuw: medische interventies in de scripted realityreeks ‘Echte Verhalen: SOS 112’ en de helden van de grootste brandweerzone van het land in ‘Helden van Hier: Brandweer Zone Antwerpen’.

VTM Nieuws brengt een nieuwe reeks rond ‘Wetsdokters’. In dat programma vertellen ze over de vreemde zaken die ze elke dag en elke nacht meemaken. Hoe ze sporen zoeken, puzzelstukken bijeenleggen en zaken helpen oplossen.