Nog steeds geen nieuw stadion en dus speelt Tottenham nog minstens tot eind februari op Wembley
Foto: Photo News

Het nieuwe stadion van Tottenham Hotspur zal ten vroegste in maart geopend worden. Dat maakte het team van Rode Duivels Toby Alderweireld, Jan Vertonghen en Mousa Dembélé woensdag bekend.

De Spurs hoopten in eerste instantie in september al in het nieuwe White Harte Lane te kunnen spelen, maar veiligheidsproblemen zorgden voor enkele maanden vertraging. De wedstrijd van zondag tegen Manchester United werd eerder aangekondigd als het laatste duel op Wembley, maar na een update van de aannemers werd de opening opnieuw uitgesteld.

Sterke man Daniel Levy verontschuldigde zich op de website van de Spurs tegenover de fans. Hij beloofde de komende 2-3 weken opnieuw een update te geven met meer informatie.

Door het uitstel van de opening zullen de competitiewedstrijden van Tottenham tegen Watford (30 januari), Newcastle (2 februari) en Leicester (10 februari) gespeeld worden op Wembley. Dat geldt ook voor de heenwedstrijd van de achtste finales in de Champions League, tegen Borussia Dortmund (13 februari).

Tottenham speelt sinds het begin van het seizoen 2016-2017 al zijn Europese wedstrijden op Wembley. Sinds vorig seizoen verhuisde het - in afwachting van van het nieuwe White Harte Lane - volledig naar het nationale stadion in Londen.