Shoppingcenter opent mancave

Bij de start van de wintersolden speelt het shoppingcenter in het Antwerpse Wijnegem een extra troef uit voor de mannelijke bezoekers. Vandaag opent er ‘The Hub’, een uit de kluiten gewassen mancave met biljart- en voetbaltafels, gameconsoles, een dartsbord, een loungehoek met kranten, televisieschermen die doorlopend sportwedstrijden tonen en natuurlijk een zes meter lange bar.

Het winkelcentrum wil de mannen op die manier wat extra verstrooiing bieden. ‘Ook mannen winkelen graag in Wijnegem. Dat bewijzen onze onderzoeken’, zegt manager Katrien Geysen. ‘Maar ze zijn nu eenmaal sneller klaar dan de meeste vrouwen. Zeker tijdens de solden zijn die trouw wachtende echtgenoten en vriendjes een terugkerend beeld in onze gangen.’

Waar we bij een mancave meestal denken aan een kleine kelder, zolder of tuinhuis, beslaat het exemplaar in Wijnegem maar liefst 240 vierkante meter. ‘We zijn niet het eerste winkelcentrum dat uitpakt met een mancave, maar zover wij konden nagaan, is dit niet alleen het grootste toevluchtsoord voor mannen in ons land, maar in heel de wereld’, zegt Geysen trots.

Shoppingcenter opent mancave
Shoppingcenter opent mancave

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in