Solskjær belooft fans Manchester United spektakel, ook bij terugkeer naar Old Trafford
Foto: Photo News

Ole Gunnar Solskjær kijkt uit naar zijn eerste thuiswedstrijd als coach van Manchester United, woensdag tegen Huddersfield. “Het zal heel speciaal worden”, blikte de Noorse interim-trainer vooruit. “De fans van United zijn namelijk de beste supporters van de hele wereld.”

Solskjær zal United na het vertrek van José Mourinho tot het einde van het seizoen coachen. De Noor, die tussen 1996 en 2007 als voetballer zes landstitels veroverde met de Engelse topclub, nam een veelbelovende start. Cardiff kreeg zaterdag een 1-5 pandoering om de oren. Nu viert de coach zijn rentree op Old Trafford tegen kelderploeg Huddersfield.

De Noor hoopt meteen voor spektakel te zorgen. “Met spelers als Jesse Lingard, Marcus Rashford, Anthony Martial en Paul Pogba moet je aanvallen”, vertelde hij dinsdag. “Ik wil mijn werk zo goed doen dat de supporters aan het einde van het seizoen nog mijn naam zingen.”

Het team van Marouane Fellaini en Romelu Lukaku (29 ptn) staat na achttien speeldagen op de zesde plaats, maar de achterstand op de nummer vijf, Arsenal, bedraagt al acht punten. Liverpool voert de Premier League aan met 48 punten. (belga)